Изложба на астрофотографии „Небото над Македонија“

Денеска (22 септември 2014 година, понеделник) во 20:00 часот во Младинскиот културен центар ќе биде отворена изложба на астрофотографија „Небото над Македонија“.

 

izlozba_na_astrofotografii

На изложбата ќе бидат претставени фотографии од членовите на „Скопското астрономско друштво“ направени на различни локации низ Македонија. Целата е да се пренесат убавините и инспиративните глетки кои можат да се забележат на ноќното небо со голо око, фотоапарат или телескоп.

You May Also Like