Изложба во рамките на „Кавадаречка културна есен“

Изложба на ликовни дела од уметниците Ивана Настески, Ема Ќука и од Сандра Соломонова синоќа (недела, 25 ноември) беше отворена во галеријата при Домот на културата ,,Иван Мазов-Kлиме“ во Kавадарци.

Тие се претставија со дела од нивната последна продукција.

Изложбата се отвора во рамките на манифестацијата ,Kавадаречка културна есен

You May Also Like