Идните големи музички ѕвезди

Таленти уште од мали! Овие прекрасни близначиња решиле да станат идните ар ен би и хип хоп ѕвезди.

Спремни со целосна кореографија ја подготвиле песната на Ауткаст хеј ја. Додека едното близначе покрај играњето и пее, второто максимално се „крши“ како профи танчер. Секоја чест.

 

You May Also Like