Отворање на зимскиот салон на фото-клуб Елема

Државната изложба Зимски Салон Елема 2014 ќе се отвори денеска (1 февруари,сабота) во Кинотеката на Македонија, во 20:00 часот.

zimski_salon_elema_2014

Пред отворањето, во 18:00 часот, во просториите на Кинотека на Македонија, ќе се одржи состанок со ченовите на ФСМ од неформален карактер, со цел запознавање на состојбите, дружење и зајакнување на врските помеѓу членовите на ФСМ…Отворено за сите заинтересирани фотографи…

You May Also Like