Делегецијата од Азербејџан го посети Музејот на македонската борба

Во рамки на својата посета на Република Македонија, денеска во посета на Музејот на македонската борба беше Ајдин  Алиев, директорот на Царинската служба на Азербејџан.

Алиев беше во  придружба  на  соработниците и  на својот домаќин директорот на  Царинската управа на Македонија  Ванчо Каргов, а беше пречекан од директорот на Музејот на македонската борба Бранислав Светозаревиќ.

Гостите изразија особено задоволство од посетата и разменија пригодни подароци.

You May Also Like