Здраво млади во МКЦ

Останаа само уште 3 дена до новото (второ) издание на Здраво Млади во МКЦ. На листата на изведувачи се 13 имиња, кои ќе настапуваат според следниот ред:

24.05 (четврток)

Culture Development
June
Sethstat
Obojeni Program
Mirko Popov
Rebolledo
Mаtias Aguayo

25.05 (петок)

While
SIZ
Electricity in our homes
Stuttgart Online
Prinzhorn Dance School
Repetitor

Фестивалски билет по цена од 500 денари може да се набави во Југотон и во МКЦ. Бројот на билети е ограничен.

You May Also Like