„Звуците на харфата“ со Мерсиха Шукри на Бит фест

Денеска (вторник, 22 јули) во 20:30 во Заводот и музеј Битола ќе биде одржан концертот „Звуците на харфата“ со Мерсиха Шукри.

zvucite_na_harfata_mersiha_shukri

 

Во 18:00 часот во Народната и универзитетска библиотека ќе биде одржана поетска вечер со Олга Наумовска.

You May Also Like