Забавна програма – Марјан Георгиевски

Серијалот продолжува. Забавни емисии со Марјан Георгиевски. Кома! Нема муабет.

Гледајте, и ако ви е по вкус, слободно смејте се’. Здраво е! 😉

You May Also Like