Забава со Gramophonedzie и Blacksoul во Сектор 909

Вечер, (сабота, 22 септември, 2012 година) во летниот клуб Сектор 909 ќе гостуваат диџеите Gramophonedzie и Blacksoul.

Marko Milicevic aka Gramophonedzie е MTV наградуваниот српски superstar диџеј кој доживеа глобален успех со својот хит, Why Don’tYou – jackin house трака во која е семплувана свинг класиката на Peggy Lee- Why Don’t You Do Right. Во последните 12 месеци тој непрекинато патува во низ целиот свет со своите диџеј настапи. Веќе има голема дискографија, a негови траки и ремикси се издадени Gotta Keep Faith,Yazuka, Guest House, и неговата Disco Zoo.


Blacksoul e хрватски диџеј, продуцент, сопственик на издавачка куќа и радио водител. Неговата музика е издавана на гигантски издавачки куќи како Strictly Rhythm, Cr2, Virgin/Positivа. Toj e сопственик на Blacksoul Music, house издавачка куќа со преку 40 изданија на светски и домашни артисти.

Како домашна подршка ќе настапи скопскиот диџеј Flooder,стартот e на полноќ.

You May Also Like