Денот на заљубените во Синеплекс

По повод Денот на заљубените, киното  Cineplexx  Скопје  од 12-14 февруари организира акција насловена „Почувствувај вистинска љубов“.

Во текот на оваа  акција,  во периодот  од 19 до 22 часот паровите ќе можат да се фотографираат во ќошето за заљубените.  Сите фотографии ќе бидат поставени на фејсбук страната  Cineplexx MK, од кои  претставниците на киното  Cineplexx  ќе ги одберат најпооуларните 10 фотографии.

Победничкиот пар ќе избран на 18. февруари врз основа на најголемиот број на гласови кои ќе ги добие од посетителите на киното, одбирајќи и оценувајќи ги овие 10 претходно одбрани фотографии. Среќниот пар ќе освои Spring Break
патување во Грција. Останатите  парови кои ќе го освојат  второто, односно третото место според бројот на гласови ќе добијат билети за филм по избор.

Како дел од  акцијата „Почувствувај вистинска љубов“,  посетителите  на Денот на заљубените ќе можат да уживаат во специјалното Трифун мени. За дамите го резервиравме и Љубовното мени. Со секое купено Љубовно мени следува и подарок роза. На 14. февруари со секоја купена карта за еден од актуелните филмови – „Убав ден да се умре машки“, „Р’ѓа и коски“  и  „Жешки тела“, посетителите добиваат на чоколадно изненадување.

You May Also Like