Денеска се одржува детскиот фестивал „СИ-ДО“

Денеска (петок, 4 јули) во рамките на Бит фест во 20:00 часот на Плоштадот Магнолија ќе се одржи традиционалниот детски фестивал „СИ ДО“.

si_do_2014_plakat

На детскиот фестивал СИ ДО оваа година ќе се изведат 20 композиции од кои 14 се новокомпонирани, 3 песни се избор од најголемите хитови на СИ ДО и три песни во изведба на гости од Бугарија и Албанија

Во исто време (20:00 часот) во Амфитеатар Хераклеа концерт ќе одржи ММД „Никола Карев“ – Мелбурн Австралија.

You May Also Like