Даз Флоу и Евгенија Чанчалова со заедничка песна

Даз Флоу, конечно реши да не почасти со нешто ново. Станува збор за песната „Разделба“ која претставува еден вид на хип хоп/р’н’б балада со Евгенија Чанчалова…

daz flow 6

Во песната, покрај Даз флоу, се појавува и Евгенија Чанчалова чиј вокал ја прави оваа песна совршена. Таа воедно е и музички аранжер на истата,заедно со Дарко Илиевски.

Текстот, кој патем е близу до совршенство, е, секако, дело на Дарко Иваноски, а музиката и продукцијата се на Дарко Илиевски.
За песната е изработен и видео запис со текст, а за истото се погрижи Гордан Божиновски.

Судејќи според ова парче, кое ќе биде дел од новиот албум на Даз Флоу, да се надеваме на еден добар целосен “пакет”.

Evgenija Chanchalova

You May Also Like