Изложба на Илиријан Беќири во КИЦ

Во Културно – Информативниот Центар во Скопје вечер ќе биде отворена изложба на слики од Илиријан Беќири …

KIC logo

Илиријан Беќири ќе презентира 21 дело работени во масло и акрилик на платно, создадени во периодот од 2013 и 2014 година.

Изложбата ќе биде отворена до 30 април 2014 год.

You May Also Like