(видео) Скијањето понекогаш задава големи болки!

Не е убаво човек да се смее на туѓа мака, но ова видео и десет пати да го погледнете повторно ќе ве насмее. Дека вистина го здоболе од ударот, покажува и крикот и лелекањето,  а „шлаг на тортата“ е коментаторот.

You May Also Like