(ВИДЕО) Охрид низ очите на еден Холанѓанец

Неодамна на јутуб се појави видео кои ги изработил Дион Симон, по неговиот престој во Охрид, за време на кој очигледно се забавувал. Ги искористил сите ресурси со кои располага охридското крајбрежје и им покажа да сите како се ужива кога си на одмор. Погледнете!

You May Also Like