(видео) Кога Бразилка игра на r’n’b

Видео на кое налетавме сосема случајно на фејсбук, и за кое сметавме дека дефинитивно треба да го погледнете …

espaco dance brazil

Оваа Бразилка која танцува со својот партнер на песната на Џастин Бибер, дефинитивно ќе измами воздишки кај многумина. 😉

You May Also Like