Видео: Ахмед и син му!

Генијално продолжение на скечот за „Ахмед – мртвиот терорист“. Овој пат го имаме и синот на Ахмед со малку поинакви погледи на светот. Нешто повеќе од 8 минути добар хумор. Уживајте!

You May Also Like