Вечер со „Чалгија саунд систем“ во Охрид

Вечер (петок, 18 јануари, 2013) во 20:00 во Центарот за култура „Григор Прличев“ ќе настапи групата „Чалгија саунд систем“.

 

„Чалгија саунд систем“ е група која ја негува македонската чалгиска музика, но и изведува музика које е инспирирана или слична со чалгиската.

You May Also Like