Вечер на документарни филмови во Прилеп

Денеска (петок, 16 ноември, 2012) во 19.00 часот во Сцена 105, Кино клубот Прилеп во соработка со Центарот за култура „Марко Цепенков“ органзизира филмска вечер.

На филмската вечер ќе бидат прикажани 9  нагарадени документарни филмови од 20-от Инернационален фестивал на аматерски документарен филм Камера 300.

You May Also Like