Братот на старецот и ловецот

Точно три недели по првото видео, Ви го претставуваме второто од петте видеа во продукција на Кирил Трајков, студент на Правниот факултет, при УКИМ. Ликовите се позајмени од видео играта World of Warcraft и ни ја раскажува авантурата за неговиот карактер Ромулан, кој е ловец.

You May Also Like