Битолското студио „Солзи и смеа“ гостува во Охрид

Утре (вторник, 14 мај 2013) во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид, со почеток во 20:00 часот гостува Битолското студио „Солзи и смеа“.

Битолчани пред охридкста публика ќе ја изведат урнебесната комедија „Се е баш добро маче“.

You May Also Like