Билети за Драмски театар преку нивната интернет-продавница

Драмскиот театар-Скопје на својата веб-страница отвори интернет-продавница за билети за сите претстави што се на тековниот репертоар.

Од Драмски информираат дека за електронското купување цените на билетите неколку месеци ќе бидат со попуст.

Театарот информира дека изработена е и апликација за мобилни уреди преку која може да се дојде до репертоарот и до другите содржини за театарот.  Апликацијата е бесплатна и може да се симне од Google Store.

You May Also Like