Аудиција за детскиот фестивал „Поточиња“

Детскиот фестивал „Поточиња“ врши упис на нови членови на возраст од 5 до 12 години по пат на аудиција.

Potocinja 2015 audicija

 

Аудицијата ќе се одржи на 16, 17 и 18 Септември во градинката Срнчика ( населба Аеродром ) со почеток од 18 до 19:30 часот.

Пријавување и информации на телефонскиот број 072 210 660 и на e-mail produkcijapap@gmail.com

You May Also Like