Атанасов на фестивалот „Мелодика“ во Рагуза

Професор м-р Васил Атанасов денеска ќе настапи на 19-от интернационален фестивал „Мелодика“ во Рагуза, Италија.

Atanasov-koncertНа неговиот солистички настап со целовечерна рецитална програма Васил Атанасов ќе изведе дела од Шуман, Стојков и други, во „Auditorium della Camera Commercio“.

You May Also Like