Анимираниот „Поштарот Пет“ од утре во Милениум

Од утре (четврток, 3 јули) на репертоарот на кино Милениум ново филмско задоволство за најмладите и сите останати фанови на анимираната филмска продукција – „Поштарот Пет“.

PostmanPatTheMovie(Foto)

 

„Поштарот Пет“ во режија на Mike Disa, филм за кој гласовите го позајмија Jim Broadbent, Jane Carr, Robin Atkin Downes, Susan Duerden.

Поштарот Пет(Postman Pat: The Movie)
Режија: Mike Disa
Улоги/Гласови: Jim Broadbent, Jane Carr, Robin AtkinDownes, Susan Duerden
Времетраење: ‘88
Жанр: Анимиран, Комедија, Фамилијарен
Откога еден Поштар-ветеран ќе влезе во телевизиско талент шоу, неговите верувања се соочуваат со нови предизвици…

окрај „Поштарот Пет“, на репертоарот остануваат најактуелните филмови во овој период „Трансформерс“, „Икс-Мен“, „На работ на иднината“…

You May Also Like