Cars 2 пред охридската публика

На кино репертоарот во Националната установа Центар за култура “Григор Прличев”- Охрид од утре (среда, 23 ноември 2011 година, до петок 25 ноември 2011 година) со почеток во 18:00 часот, ќе се прикажува второто продолжение на анимираниот  филм „CARS-2“.


Цена на билетот 100 денари. Времетраење на филмот е 106 минути.

You May Also Like