Прва маркетинг конференција „Брендирање: патот до потрошувачот“

Министерот за култура Елизабета Канческа – Милевска денеска (петок, 8 јуни 2012 година) со почеток во 15:00 часот во хотелот „Александар Палас“ ќе учествува на третата панел – дискусија „макБРЕНдонија – еден поинаков поглед“, која се одржува во рамките на првата маркетинг конференција „Брендирање: патот до потрошувачот“, во организација на „Капитал Академијата“.

You May Also Like