Ден на насмевките и роденден на Клуб Матица

Денот на насмевките, Клуб Матица реши да го поврзе со прославата на 23-тиот роденден на Клубот.

Роденденот беше одбележан со акцијата која имаше за цел да подари многу љубов, насмевки и ведрина. Беа подарени 10.000 срца, а се вратија 9.500 насмевки. Беа споделени повеќе од 300 фотографии на социјалните мрежи. Со ова Клуб Матица лоцираше љубов и го прослави својот роденден.

You May Also Like