Грчко утринско кафе во Велкам центарот

Како дел од своите редовни активности, „Добредојде“ Маседониа Велкам Центар (Dobredojde – Macedonia Welcome Center) заедно со Канцеларијта за врски на Република Грција во Македонија, организираат грчко утринско кафе (Greek coffee morning).

Утринското кафе ќе се одржи во 11:00 часот во просториите на DMWC (ул. Алжирска бб, месна заедница Владо Тасевски – мапа: http://www.dmwc.org.mk/en/map ).

Настанот ќе го отвори Н.Е г-дин Харис Лалакос, шеф на грчката канцеларија за врски.

„Придружете ни’ се на дегустацијата на грчки специјалитети и научете нешто повеќе за Грција како туристичка дестинација“ – велат од DMWC.

You May Also Like