(видео) Создавањето на „Изгреј љубов“ во Порта Македонија

Вака се создаваше „Изгреј љубов“… Од изгрејсонце, до зајдисонце на терасата – видиковец на Порта Македонија, дело на Цветанка Јованова Хермес.

Во рамките на проектот „Јас сум уметност“, одобрен во годишната програма на Министерството за култура.
Погледнете го видеото…

You May Also Like