(видео) Создавањето на „Изгреј љубов“ во Порта Македонија

Вака се создаваше „Изгреј љубов“… Од изгрејсонце, до зајдисонце на терасата – видиковец на Порта Македонија, дело на Цветанка Јованова Хермес.  Во рамките

Read more