Репертоар во кино Милениум 14.02 – 20.02.2019

Ви го претставуваме репертоарот на кино „Милениум” за периодот од 14 февруари до 20 февруари 2019 година. 

ЧЕТВРТОК (14.02)
15:00 – УБИВАЈЌИ ГО БОГА (KILLING GOD)-92’ – ПРЕМИЕРА
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’ -ПРЕМИЕРА
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

ПЕТОК (15.02)
15:00 – УБИВАЈЌИ ГО БОГА (KILLING GOD)-92’
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

САБОТА (16.02.):
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
13:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

НЕДЕЛА (17.02):
11:00 – КОЈ СЕ ПЛАШИ ОД ВОЛКОТ ЛОШ-80’ (СИНХРОНИЗИРАН НА МАКЕДОНСКИ)
13:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

ПОНЕДЕЛНИК (18.02):
15:00 – УБИВАЈЌИ ГО БОГА (KILLING GOD)-92’
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

ВТОРНИК (19.02)
15:00 – УБИВАЈЌИ ГО БОГА (KILLING GOD)-92’
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

СРЕДА (20.02)
15:00 – УБИВАЈЌИ ГО БОГА (KILLING GOD)-92’
17:30 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
20:00 – АЛИТА: БОРБЕНИОТ АНГЕЛ (ALITA: BATTLE ANGEL)- 122’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

You May Also Like