Репертоар во кино Милениум 07-13.02.2019

Ви го претставуваме репертоарот на кино „Милениум” за периодот од 7 февруари до 13 февруари 2019 година. 

ЧЕТВРТОК (07.02)
15:00 – ДОБРЕДОЈДE ВО ГЕРМАНИЈА (WELCOME TO GERMANY)- 116’ – ПРЕМИЕРА
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’- ПРЕМИЕРА

ПЕТОК (08.02)
15:00 – ДОБРЕДОЈДE ВО ГЕРМАНИЈА (WELCOME TO GERMANY)- 116’
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

САБОТА (09.02):
11:00 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
13:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

НЕДЕЛА (10.02):
11:00 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
13:30 – КАКО ДА ГО ДРЕСИРАТЕ ВАШИОТ ЗМЕЈ: СКРИЕНИОТ СВЕТ 104’
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

ПОНЕДЕЛНИК (11.02):
15:00 – ДОБРЕДОЈДE ВО ГЕРМАНИЈА (WELCOME TO GERMANY)- 116’
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

ВТОРНИК (12.02):
15:00 – ДОБРЕДОЈДE ВО ГЕРМАНИЈА (WELCOME TO GERMANY)- 116’
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

СРЕДА (13.02):
15:00 – ДОБРЕДОЈДE ВО ГЕРМАНИЈА (WELCOME TO GERMANY)- 116’
17:30 – СИТЕ ЗНААТ (EVERYBODY KNOWS)- 132’
20:00 – ЧОВЕК ОД СЕНКА (VICE)- 132’
22.30 – ДИВАТА КРУША (THE WILD PEAR TREE) -188’

You May Also Like