Репертоар на кино „Милениум” од 17-23 јануари

Ви го претатавуваме репертоарот на кино „Милениум” за периодот од 17 до 23 јануари 2019 година.

ЧЕТВРТОК (17.01)
13.00- РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:00 – СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’ – ПРЕМИЕРА
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

ПЕТОК (18.01)
13.00- РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:00 – СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

САБОТА (19.01.):
11:00 – АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION)-85’
13:30 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:30- СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

НЕДЕЛА (20.01):
11:00 – АСТЕРИКС: ТАЈНАТА НА ВОЛШЕБНИОТ НАПИТОК (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION)-85’
13:30 – РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:30 – СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

ПОНЕДЕЛНИК (21.01):
13.00- РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:00 – СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

ВТОРНИК (22.01)
13.00- РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:00 – СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

СРЕДА (23.01)
13.00- РАЛФ ПРОТИВ ИНТЕРНЕТОТ: РАЗУРНУВАЧОТ РАЛФ 2 (RALPH BREAKS THE INTERNET) 112’
15:00 – СВЕДОК-104’
17:30 – ВРАКАЊЕТО НА МЕРИ ПОПИНС (MARY POPPINS RETURNS ) 130’
20:00 – СТАКЛО (GLASS)- 129’
22.30 – ПЕПЕРУТКА (PAPILLON)- 133’

You May Also Like