Концерт на Горјана и Цветан Стојановски на Бит фест

Вечер (четврток, 16 август, 2012 година) во 21:00 часот, во „Собата на клавирите“ во објектот на Завод и музеј – Битола, концерт на Горјана и Цветан Стојановски.

Настапот на Горјана и Цветан Стојановски е замислен како камерен концерт на вокал и пијано со програма составена од дела кои можат да се вбројат во светската оперска литература, романси, лиид, канцони.

You May Also Like