МиниАРТура на ДЛУМ во галеријата ART HUB

Отворена е изложбата на МиниАРТура на ДЛУМ (Друштвото на ликовни уметници на Македонија) која побликата ќе може да ја проследи следните 10 дена.

Посетете ја изложбата во галеријата ART HUB од денес 10.12.2020, па се до 20.12.2020 година.

Галеријата е отворена од 11 часот до 18 часот. Инаку, овогодинешен добитник на наградата „Златна Четка“ е Ана Спасова.

You May Also Like