Концерт на класична музика „Мост со многу сводови“

Вечерва (сабота, 27 октомври) во Даут пашиниот амам, со почеток во 19:30 минути, ќе се одржи концерт на класична музика „Мост со многу сводови“.

Концерт за виолончело и пијано од светски и албански автори, со Олси Лека на виолончело и Десар Сулејмани, на пијано.

You May Also Like