„Лоши песни“ стихозбирка на Братислав Ташковски

Во издание не „ПНВ Публикации“ деновиве од печат излезе стихозбирката „Лоши песни“ од Братислав Ташковски во која, според рецензијата, е присутна тивката тага – метафизичка или емотивно лирска, која е честа во книгите на Ташковски.

Илустрациите за книгата „Лоши песни“ се на академскиот сликар Сергеј Андреевски.

You May Also Like