„Лоши песни“ стихозбирка на Братислав Ташковски

Во издание не „ПНВ Публикации“ деновиве од печат излезе стихозбирката „Лоши песни“ од Братислав Ташковски во која, според рецензијата, е присутна тивката тага –

Read more