„Грев или Шприцер“ во Драмски

Во вторник (26 февруари, 2013) во 20:00 часот на сцената на Драмскиот театар ќе биде изведена претставата „Грев или Шприцер“.

Во претставта играат: Драган Спасов, Биолјана Беличанец-Алексиќ, Јана Стојановска/Ана Стојановска, Зоран Љутков, Мартин Јордановски, Роберт Вељановски, Сашо Тасевски, Маја Вељковиќ-Пановска, Билјана Драгичевиќ-Пројковска.

автор: Сашко Насев

режија: Деан Дамјановски

You May Also Like