Топ 10 – Леонардо ди Каприо

Оваа недела ќе ги проследиме најдобрите филмски остварувања на Леонардо ди Каприо. Една навистина блескава кариера на еден млад актер, кој иако има само 38 години, има филмска кариера на која може да се позавиди.You May Also Like