Трилерот „Предавство“ во Летното кино

Вечер (среда, 18 јули) во 21:00 во Забавниот парк Луна на репертоарот на Нес-кафе киното, во рамките на Скопско лето 2012, е акциониот трилер „Предавство“.

Не и’ оставија избор –  супер-обучена агентка бара одмазда за предавството во текот на нејзината последна мисија…

„Предавство (HAYWIRE)“, е акциски трилер од 2011 година во траење од 93 минути. Режијата е на Стивен Содерберг, а улогите ги толкуваат: Џина Карано, Иан Мек Грегор, Микаел Фасбендер,  Антонио Бандерас, Мајкл Даглас,…

You May Also Like