Репертоар на кино Милениум 15-21 октомври 2020

Тековен репертоар во Градското кино Милениум во Градскиот трговски центар, за периодот помеѓу 15 и 21 октомври 2020.

ЧЕТВРТОК (15.10)
16:00 – КАДЕ ПРИПАЃАМЕ? (WHERE WE BELONG?) -68’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

ПЕТОК (16.10)
16:00 – КАДЕ ПРИПАЃАМЕ? (WHERE WE BELONG?) -68’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

САБОТА (17.10)
11:00 – ТРОЛОВИ: СВЕТСКА ТУРНЕЈА (TROLLS: WORLD TOUR) 90’ – втора категорија
13:00 – ПИНОКИО (PINOCCHIO) – 125’ втора категорија
16:00- ХАКЕР (HACKER) –синхронизиран на македонски -97’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

НЕДЕЛА (18.10)
11:00 – ТРОЛОВИ: СВЕТСКА ТУРНЕЈА (TROLLS: WORLD TOUR) 90’ – втора категорија
13:00 – ПИНОКИО (PINOCCHIO) – 125’ втора категорија
16:00- ХАКЕР (HACKER) –синхронизиран на македонски -97’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

ПОНЕДЕЛНИК (19.10)
16:00 – КАДЕ ПРИПАЃАМЕ? (WHERE WE BELONG?) -68’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

ВТОРНИК (20.10)
16:00 – КАДЕ ПРИПАЃАМЕ? (WHERE WE BELONG?) -68’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

СРЕДА (21.10)
16:00 – КАДЕ ПРИПАЃАМЕ? (WHERE WE BELONG?) -68’ втора категорија
18:00 – СТЕЛА 91’ втора категорија
20:00 – КЛЕТНИЦИ (LES MISERABLES)-104’, 12+
22:00 – TM 60’ четврта категорија 16+

репертоар на кино „Милениум“ за  периодот од 15 до 21 октомври.
Трејлери:
КАДЕ ПРИПАЃАМЕ?, режија: Jacqueline Zünd
СТЕЛА, режија: Стојан Вујичиќ
КЛЕТНИЦИ, режија: Ladj Ly
TM, режија: Ивица Димитријевиќ, Мартин Иванов
ТРОЛОВИ: СВЕТСКА ТУРНЕЈА, режија: Walt Dohrn, David P. Smith
ПИНОКИО, режија: Matteo Garrone
ХАКЕР, режија: Пол Берг

You May Also Like