Репертоар на кино Милениум

Во отсуство на нов холивудски блок-бастер, кино Милениум го најавува отворањето на Француската филмска недела, кое ќе се случи на 18 јуни (среда) во 20:00 часот.

По официјалното отворање, програмата на Француската Филмска Недела ќе продолжи во кино Фросина(МКЦ), а целиот настан ќе трае до 22 јуни.

ЧЕТВРТОК- ПЕТОК(12.06 – 13.06):
13:00 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00-Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)
22:30 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)

САБОТА – НЕДЕЛА(14.06 – 15.06):
11:00 – Господин Пибоди и Шерман 3Д (Mr. Peabody&Sherman 3D)
13:00 – Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00-Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)
22:30 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)

ПОНЕДЕЛНИК – ВТОРНИК(16.06 – 17.06):
13:00 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Неверојатниот Човек-Пајак 2 3Д (The Amazing Spider-Man 23D)
17:30 -Годзила 3Д (Godzilla 3D)
20:00-Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)
22:30 -Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)

СРЕДА(18.06):
13:00 -Рио 2 3Д (Rio 23D)
15:00 – Икс-Мен: Денови на идното минато 3Д (X-Men: DaysofFuturePast 3D)
17:30 -Наработнаиднината 3Д (Edge of Tomorrow 3D)
20:00–ФРАНЦУСКА ФИЛМСКА НЕДЕЛА (Отворање)

You May Also Like