„Мобил фест“ патува во Прилеп

Интернационалниот фестивал на филмови снимени со мобилен телефон, Мобил Фестивал, ја продолжува својата турнеја низ нашата земја, па така прилепчани ќе можат да уживаат во овие иновативни филмови.

Вечерта ќе се одржи утре (24 ноември, 2012, Сабота)  со почеток во 19:00 часот во Центарот за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп , САЛА 105.

 

You May Also Like