Репертоар на Битолскиот народен театар

На сцената на Народниот театар во Битола, претстојната недела ќе се прикажуваат следниве претстави:

 

28.01.2013 понеделник, 19:30
„Хамлетмашина“ од Хајнер Милер
режија: Андраш Урбан

29.01.2013 вторник,19:30
„Вишновата градина“ од АП.Чехов
режија :Звездана Ангеловска

30.01.2013 среда, 19:30
„Вишновата градина“ од АП.Чехов
режија :Звездана Ангеловска

31.01.2013 четврток,19:30
„Хамлетмашина“ од Хајнер Милер
режија: Андраш Урбан

01.02.2013  петок, 19:30
„Лет во место„ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

02.02.2013 сабота, 19:30
„Лет во место„ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

You May Also Like