(видео) Футуристички автопат во Холандија

Во Холандија ќе биде пуштен во употреба нов, футуристички автопат годинава. Која е разликата помеѓу него, и било кој друг во светот? Погледнете го видеото, и се ќе ви биде појасно. Останува времето да покаже дали овие ефекти и современа сигнализација, ќе помагаат или ќе им пречат на возачите. Идејата е генијална, а енергијата за осветлување во текот на ноќта, патот ќе ја полни од сончевата светлина во текот на денот.You May Also Like