Репертоар на Битолскиот народен театар

Оваа недела (25-30 март) на репертоарот на Битолскиот народен театар се следниве претстави:

 

25.03.2013 понеделник    19.30 ч.
Хамлетмашина“ од Хајнер Милер
режија: Урбан Андраш

26.03.2013  вторник       19.30 ч.
„Хамлетмашина“ од Хајнер Милер
режија: Урбан Андраш

27.03.2013  среда       19.30 ч.
„Лет во место“ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

28.03.2013    четврток    19.30 ч.
„Лет во место“ од Горан Стефановски
режија: Ненад Витанов

29.03.2013   петок     19.30 ч.
„Хамлетмашина„ од Хајнер Милер
режија: Урбан Андраш

30.03.2013    сабота    19.30 ч.
„Хамлетмашина„ од Хајнер Милер
режија: Урбан Андраш

You May Also Like