Концертот на Влатко Илиевски низ слика

Влатко Илиевски со концерт за сите вљубени. Вчера вечер ја исполни Универзална сала до последното место, концерт кој беше и во живо пренесува на телевизија.

Влатко Илиевски
Влатко Илиевски

Се претстави со сите свои поголеми хитови, но и препеа многу песни од други изведувачи од македонската, балканската и светската музичка сцена.

Концерт на кој имаше многу гости меѓу кои и Ристе Тевдоски, Ристо Самарџиев, Слаткаристика, Александар Белов, Ѓоко Танески и многу други. Уживајте во фотките кои cOoLTuRa.mk ги направи за вас!

Фото: Тони Арсовски

You May Also Like