Кино Милениум – тековен репертоар (13-18 април)

Ви го претставуваме репертоарот на Кино Милениум со важност за периодот од 13-04-2012 (петок) до 18-04-2012 (среда).

Термините за прикажување во кино Милениум се:
понеделник – петок: 15:00, 17:30, 20:00, 22:30
сабота – недела: 13:00, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30

РЕПРИЗНИ ПРИКАЖУВАЊА:

петок – среда (13.04. – 18.04.)

15:00 ЏОН КАРТЕР (3Д)
17:30 ЏОН КАРТЕР (3Д)
20:00 СКОПЈЕ РЕМИКС
22:30 СКОПЈЕ РЕМИКС

сабота (14.04.)
13:00 МАПЕТИ

За време на Велигденските празници кино Милениум нема да работи во недела 15.04. Во сабота, 14.04. последната претстава ќе биде од 20:00 часот, а во понеделник 16.04. прва претстава ќе биде од 17:30 часот.

You May Also Like